در کمتر از ۱۰ دقیقه سفیر تپسی شوید!

سخنرانی دکتر مهینی در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

چهارم اردیبهشت ماه امسال، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، میزبان برپایی یک کارگاه آموزشی با عنوان
Workshop on Data Science and Combinatorial Algorithms
بود. طی این ورکشاپ، دکتر حمید مهینی استاد دانشکده فنی دانشگاه تهران، معاونت تیم تکنولوژی و یکی از بنیان‌گذاران تپ‌سی، به سخنرانی پرداخت.

 

dr-mahini

 

بخش ابتدایی سخنرانی دکتر مهینی، بر فلسفه‌ی اقتصاد اشتراکی (Sharing economy) و اثرگذاری آن بر ایجاد فرصت‌های جدید کسب و کار تمرکز داشت. مفهومی که از طریق آن، افراد، انواع دارایی‌های خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند و در ازای آن، هزینه‌ای از طرف مقابل دریافت می‌کنند. این اشتراک‌گذاری شامل منابعی چون خودروی شخصی، خانه، غذا، پارکینگ و غیره است.
مهینی به چرایی وجود فرصت مناسب برای رشد کسب و کارهای قائم بر اقتصاد اشتراکی و تکنولوژی در ایران پرداخت و به عنوان نمونه، از تپ‌سی و اثرگذاری آن بر اکوسیستم درخواست خودرو اشاره کرد. به این ترتیب که تپ‌سی، ظرفیت آژانس‌های سابق را از 6/0 سرویس بر ساعت، به 4/1 سرویس بر ساعت افزایش داده است.
وی همچنین در مورد پارامترهای مرتبط با تحلیل و پردازش داده در تپ‌سی مانند سیستم قیمت‌گذاری، الگوریتم‌های مربوط به جست و جو و یافتن خودرو(Dispatch) و قوانین کنترل کیفی و امثال این‌ها، و اهمیت و تاثیر بهینه‌سازی چنین پارامترها و الگوریتم‌هایی در کسب و کاری مانند تپ‌سی، صحبت به میان آورد که به عنوان مثال، در سیستم انتخاب مسافر مناسب و یا در تپ‌سی لاین، به خوبی از آن‌ها استفاده شده است.

 

dr-mahini

 

در نهایت در ارتباط با ابزارهای هوشمند جدیدی صحبت شد که در ساخت آن‌ها از هوش مصنوعی بهره گرفته شده و به تازگی در اختیار کاربران تپ‌سی قرار گرفته است. قابلیت‌هایی چون مقصد پیشنهادی، پیشنهاد مبدا، پیشنهاد محل سوار شدن و غیره.
سخنرانی دکتر مهینی، با پرسش‌هایی از سمت دانشجویان و اساتید دانشگاه خواجه نصیر و گرفتن پاسخ‌های مورد نظر، پایان گرفت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.