در کمتر از ۱۰ دقیقه سفیر تپسی شوید!

ثبت نام راننده تپسی
اخبار تپسی

حمایت تپسی از انتشار داستان‌هایی با محوریت محیط زیست برای کودکان

تپسی مدتی است مسئولیت اجتماعی خود را در حوزه محیط زیست تعریف کرده و فعالیت‌های مختلفی را در این حوزه به انجام می‌رساند. یکی از این اقدامات، توجه به آموزش مسائل زیست‌محیطی به کودکان بوده که در همکاری با نشریه قلک (متعلق به گروه سنی 3 تا 7 سال) محقق شده است.

در صفحاتی از سه شماره اخیر این نشریه، با حمایت شرکت تپسی داستان‌هایی در خصوص روش‌های حفاظت از محیط زیست منتشر شده و قرار است در شماره بعدی این ماهنامه نیز داستان دیگری با محوریت محیط زیست انتشار یابد.

اهمیت معاینه فنی
در روزهایی که آلودگی هوا به دفعات موجب تعطیلی مدارس می‌شود، در نشریه قلک قصه‌ای در این خصوص منتشر شده که به کودکان می‌آموزد برای کمک به کاهش آلودگی هوا، مراجعه منظم جهت معاینه فنی خودرو ضرورت دارد.

پاکسازی محیط زیست از زباله‌ها

در شماره‌ای دیگر، قصه‌ای از برکه‌ای غمگین منتشر شده که علت ناراحتی‌اش حجم زباله‌هایی است که این برکه را محاصره کرده‌اند. بچه‌هایی که برای گردش به برکه آمده‌اند، با جمع‌آوری زباله‌ها، دوباره او را خوشحال می‌کنند. زیرا طبیعت وقتی تمیز است، قشنگ است.

مراقبت از جنگل‌ها

در شماره اخیر این نشریه، در قالب قصه‌ای به مسئله مراقبت از جنگل‌ها از آتش‌سوزی و محافظت از زیستگاه حیوانات پرداخته شده است. داستان درباره یک جنگل بلوط است که در اثر سهل‌انگاری عده‌ای دچار حریق می‌شود و کودکانی که متوجه آتش‌سوزی می‌شوند، کمک می‌کنند تا این آتش کوچک سریعاً خاموش شود.

برای داشتن فردایی بهتر، می‌توان به کودکان امروز تکیه کرد. کودکانی که در آینده قرار است نقش‌های کوچک و بزرگی را در جامعه بر عهده گیرند. در این میان، آموزش این کودکان موضوعی اساسی است. چنان که هر کشوری زمانی که می‌خواهد تغییر بزرگ و پایداری در جامعه ایجاد کند، به سراغ کودکان می‌رود و روی آموزش آنها در سنین پایین تمرکز دارد. زیرا در این سن میزان تأثیرپذیری افراد بسیار بالاست و به احتمال قوی، آموزش‌هایی که به طرق مختلف به آنها ارائه می‌شود، تا سال‌های بعد همراهشان خواهد بود و به بخشی از باور و رویکردشان در زندگی تبدیل می‌شود. در جهانی که آلودگی‌های زیست‌محیطی کیفیت زندگی کودکان را دستخوش تحولات ناخوشایند کرده، آگاهی کودکان می‌تواند شرایط را به نفع «زندگی» و حفاظت از تنها زیستگاه انسان‌ها تغییر دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا